Opetus­ryhmät

Ryhmiä kaikenikäisille!

Järjestämme parkour- ja sirkustunteja ja leirejä kaiken ikäisille. Harjoittelemme uudella salillamme osoitteessa Perämiehenkatu 22 sekä ulkona Salon parhailla spoteilla keväästä alkusyksyyn.

Kevätkausi 2022

Ilmoittaudu kevätkauden ryhmiin ja varaa paikkasi nyt! Kevätkausi alkaa 2.2.2022 ja päättyy 8.5.2022.

Hinnasto

Kausimaksut kevät 2022

Harjoituskertoja keväällä on 12. Kausimaksu määräytyy tunnin keston mukaisesti:
45 min – 140 €
60 min – 150 €
75 min – 155 €

Perheryhmien hinta (60 min) – 160 €

Alennukset

Sisaralennus -15 €: Toinen osallistujia samasta perheestä maksanut täyden hinnan.
Määräalennus -25 €: Sama henkilö ilmoittautuu useampaan ryhmään. Alennus ensimmäisen täysihintaisen ryhmän jälkeisistä ryhmistä.

Perheet
Perhetunnit on tarkoitettu 3-8-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Ryhmässä vanhempi ja lapsi pääsevät liikkumaan, leikkimään ja pitämään hauskaa yhdessä. Samalla lapsille opetetaan liikkumisen perustaitoja ja vanhemmat pääsevät kuntoilemaan makunsa mukaan. Perheparkourissa tehdään erilaisia ratoja joissa ja kokeillaan parkourin perustekniikoita erilaisissa ympäristöissä. Perhesirkuksessa taas päästään harjoittelemaan mm. lattia- ja ilma-akrobatiaa sekä tutustumaan erilaisiin sirkusvälineisiin.  Hintaan sisältyy yksi aikuinen ja yksi lapsi. 

Pikkuapinat
Ryhmä on tarkoitettu 4-6-vuotiaille. Harjoitukset keskittyvät peleihin, sekä leikkeihin joiden avulla tutustutaan parkouriin lajina. Ryhmissä käydään läpi myös parkourin perustekniikoita ja etsitään uusia luovia tapoja liikkua ympäristössä. Sirkustunneilla taas päästään harjoittelemaan mm. lattia- ja ilma-akrobatiaa sekä tutustumaan erilaisiin sirkusvälineisiin.

Lapset
Lasten ryhmät on tarkoitettu 7-12 -vuotiaille, ja ne jakautuvat kahteen ikäryhmään: 7-9 -vuotiaat sekä 10-12 -vuotiaat. Lasten ryhmät keskittyvät omien fyysisten mahdollisuuksien löytämiseen perustekniikoiden opetteluun mm. leikkien ja pelien avulla. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja jokaisen omaa tapaa liikkua arvostetaan. Kaikki lasten tunnit ovat sekaryhmiä.

Parkourryhmät keskittyvät omien fyysisten mahdollisuuksien löytämiseen ja parkourin perustekniikoiden opetteluun erilaisissa ympäistöissä. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa. Tunneilla harjoitellaan mm. eri tapoja ylittää ja alittaa esteitä, kiipeämistä, tasapainottelua, hyppäämistä ja hallittuja alastuloja. Lisäksi tehdään paljon erilaisia ratoja ja pelataan pelejä.

Sirkustunneilla lapset pääsevät tutustumaan sirkuksen maailmaan ja oppivat uusia temppuja. Tunneilla tutustutaan monipuolisesti lattia- ja ilma-akrobatiaan sekä erilaisiin sirkusvälineisiin. Ryhmissä harjoitellaan mm. kuperkeikkoja, kärrynpyöriä, trapetsia ja vertikaaliköyttä, ja tuntien sisällössä huomioidaan myös harrastajien omat toiveet. Uusien taitojen oppimisen lisäksi luovuus ja leikkisyys ovat osa harjoittelua.

Nuoret
Parkour Akatemian nuorten ryhmät on tarkoitettu 13-15-vuotiaille. Nuorten ryhmät keskittyvät parkourin perustekniikoihin ja turvallisen sekä vastuullisen harrastamisen opetteluun. Edistyneempiä tekniikoita ja lihaskuntoharjoituksia tehdään kunkin ryhmän tason mukaan. Ryhmissä opitaan myös liikkumisen luovuutta ja kannustetaan oman liikkumistavan kehittämiseen.