ILMOITTAUDU

Kevätkausi alkaa 9.1! Vielä ehtii mukaan!

Klikkaa linkkiä ja tarkista paikkatilanne:

Harjoittelusalin osoite ja toimisto:
Perämiehenkatu 22, 2410 Salo
salo@parkourakatemia.fi

Alta löydät tiedot kevätkaudelle ilmoittautumisesta:

 

VIIKKOTUNNIT KEVÄTKAUDELLA 2023

Ilmoittautuminen kevään tunneille käynnissä!

 

Klikkaa linkkejä ja tarkista paikkatilanne, kausi alkaa 9.1.2023!

Kursseja nyt myös aikuisille!

 

AIKUISET (15-99 -vuotiaat) LAPSET (7-9 -vuotiaat) LAPSET (10-12 -vuotiaat) NUORET (13-15 -vuotiaat) PIENET LAPSET (4-6 -vuotiaat) PERHEET (aikuinen + 4-6 -vuotiaat)

 

KEVÄTKAUDEN PERUSTIEDOT:

Kevätkausi alkaa 9.1.2023 ja päättyy 22.5.2023
Talvilomaviikolla 20.2-26.2, pääsiäisenä 4.4-10.4 sekä vappupäivänä 1.5 ei ole harjoituksia

 

KEVÄTKAUDEN LUKUJÄRJESTYS:

 

Alta löydät ryhmäkuvaukset sekä lisätietoa.

Pikkuapinat
Pikkuapinoiden (4-6v) tunneilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia liikuntataitoja parkour ympäristössä. Oppilaat tutustuvat erilaisiin perusliikemalleihin kuten kiipeämiseen, hyppäämiseen ja pyörimiseen. Harjoittelu on leikinomaista ja oppilaita kannustavaa. Tunneilla tehdään aina alkulämmittelyleikki ja kehonhallintaa harjoittavia liikkeitä. Ennakkotaitoja ei tarvita.

 

Perheet
Perheparkour on tarkoitettu 4-6 -vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Ryhmässä vanhempi ja lapsi pääsevät liikkumaan, leikkimään ja pitämään hauskaa yhdessä. Samalla opetellaan liikkumisen ja parkourin perustaitoja ja vanhemmat pääsevät kuntoilemaan makunsa mukaan. Harjoitukset koostuvat leikinomaisista alkulämmittelyistä ja esteradoista, joita lapset tekevät yhdessä vanhempiensa kanssa.  Hintaan sisältyy yksi aikuinen ja yksi lapsi. 

Lapset
Parkour Akatemian lasten ryhmät on tarkoitettu 7-12 -vuotiaille, ja ne jakautuvat kahteen ikäryhmään: 7-9 -vuotiaat sekä 10-12 -vuotiaat. Lasten ryhmät keskittyvät omien fyysisten mahdollisuuksien löytämiseen ja parkourin perustekniikoiden opetteluun mm. leikkien ja pelien avulla. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja jokaisen omaa liikettä arvostetaan. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa.

 

Nuoret
Parkour Akatemian nuorten ryhmät on tarkoitettu 13-15 -vuotiaille. Nuorten ryhmät keskittyvät parkourin perustekniikoihin ja turvallisen ja vastuullisen harastamisen opetteluun. Tunneilla tehdään lajinomaista lihaskunto ja koordinaatioharjoittelua, harjoitukset skaalautuvat oppilaiden taitotason mukaan.  Ryhmissä opitaan myös liikkumisen luovuutta ja kannustetaan oman liikkumistavan kehittämiseen.

 

Aikuiset
Ryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti aikuisille (yli 15 v). Ryhmässä opetellaan parkourin perustaitoja, mutta myös edistyneempiä tekniikoita harjoitellaan jokaisen oman tason mukaan. Ryhmässä tulevat tutuksi parkourin luova liikkuminen sekä oman itsensä haastaminen. Leikinomainen lähestymistapa ja skaalautuvat harjoitukset varmistavat että harjoittelu sopii kaikille, niin aloittelijoille kuin edistyneillekin. Lisäksi kehitetään tasapainoa ja koordinaatiota monipuolisesti.