ILMOITTAUDU

Vielä ehdit mukaan kesän hauskimmille kesäleireille, varaa paikkasi nyt.

Ilmoittautuminen syyskaudelle 2024 käynnistyy 2.5. klo 12

Harjoittelusalin osoite ja toimisto:
Perämiehenkatu 22, 24100 Salo
salo@parkourakatemia.fi

Kevätkausi 2024

Ilmoittaudu alla olevista painikkeista

Kevätkauden perustiedot:
Loppukausi nyt puoleen hintaan! Hinnat alennettu ilmoittautumisjärjestelmään valmiiksi.

Kevätkausi alkaa 8.1.2024 ja päättyy 16.5.2024.
Loma-ajat: Talvilomaviikolla 19.-25.2., pääsiäislomalla 26.3.-1.4., vapunpäivänä 1.5., sekä helatorstaina 9.5. ei ole harjoituksia.

Kevätkauden 2024 lukujärjestys

(klikkaa kuvaa suuremmaksi)

Alta löydät ryhmäkuvaukset sekä lisätietoa.

Pikkuapinat (Lapset 4-6 v)
Pikkuapinoiden (4-6v) tunneilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia liikuntataitoja parkour ympäristössä. Oppilaat tutustuvat erilaisiin perusliikemalleihin kuten kiipeämiseen, hyppäämiseen ja pyörimiseen. Harjoittelu on leikinomaista ja oppilaita kannustavaa. Tunneilla tehdään aina alkulämmittelyleikki ja kehonhallintaa harjoittavia liikkeitä. Ennakkotaitoja ei tarvita.

 

Perheet (4-6 v lapsi + aikuinen)
Perheparkour on tarkoitettu 4-6 -vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Ryhmässä vanhempi ja lapsi pääsevät liikkumaan, leikkimään ja pitämään hauskaa yhdessä. Samalla opetellaan liikkumisen ja parkourin perustaitoja ja vanhemmat pääsevät kuntoilemaan makunsa mukaan. Harjoitukset koostuvat leikinomaisista alkulämmittelyistä ja esteradoista, joita lapset tekevät yhdessä vanhempiensa kanssa.  Hintaan sisältyy yksi aikuinen ja yksi lapsi. 

Lapset (7-9 v ja 10-12 v)
Parkour Akatemian lasten ryhmät on tarkoitettu 7-12 -vuotiaille, ja ne jakautuvat kahteen ikäryhmään: 7-9 -vuotiaat sekä 10-12 -vuotiaat. Lasten ryhmät keskittyvät omien fyysisten mahdollisuuksien löytämiseen ja parkourin perustekniikoiden opetteluun mm. leikkien ja pelien avulla. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja jokaisen omaa liikettä arvostetaan. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa.

 

Nuoret 12-16 v
Parkour Akatemian nuorten ryhmät on tarkoitettu 12-16 -vuotiaille. Nuorten ryhmät keskittyvät parkourin perustekniikoihin ja turvallisen ja vastuullisen harastamisen opetteluun. Tunneilla tehdään lajinomaista lihaskunto ja koordinaatioharjoittelua, harjoitukset skaalautuvat oppilaiden taitotason mukaan.  Ryhmissä opitaan myös liikkumisen luovuutta ja kannustetaan oman liikkumistavan kehittämiseen.

 

Aikuiset 16-120 v
Ryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti aikuisille (yli 15 v). Ryhmässä opetellaan parkourin perustaitoja, mutta myös edistyneempiä tekniikoita harjoitellaan jokaisen oman tason mukaan. Ryhmässä tulevat tutuksi parkourin luova liikkuminen sekä oman itsensä haastaminen. Leikinomainen lähestymistapa ja skaalautuvat harjoitukset varmistavat että harjoittelu sopii kaikille, niin aloittelijoille kuin edistyneillekin. Lisäksi kehitetään tasapainoa ja koordinaatiota monipuolisesti.