Ryhmät

Kevätkausi 2023

Kausitiedot

  • Kevätkausi alkaa 9.1.2023 ja päättyy 22.5.2023
  • Ryhmien hinnat ja yksityiskohtaiset tiedot löytyvät ilmoittautumisen yhteydestä.
  • Lisätietoja sähköpostilla salo@parkourakatemia.fi

Lomapäivät jolloin harjoituksia ei järjestetä:

  • Talviloma (20.2-26.2)
  • Pääsiäisloma (4.4-10.4)
  • Vappupäivä (1.5)

Ilmoittaudu ryhmiin

Lapset (7-12v)

Lasten ryhmät keskittyvät omien fyysisten mahdollisuuksien löytämiseen ja parkourin perustekniikoiden opetteluun mm. leikkien ja pelien avulla. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja oman liikkumistavan etsiminen. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa.

Salon Parkour Akatemian lasten ryhmät jakautuvat kahteen ikäryhmään: 7-9v sekä 9-12v.

Nuoret (13-16v)

Nuorten ryhmät keskittyvät parkourin perustekniikoiden lisäksi turvallisen, vastuullisen ja ympäristöä kunnioittavan harrastamisen opetteluun. Tekniikoita ja lihaskuntoharjoituksia tehdään kunkin ryhmän tason mukaan. Ryhmissä opitaan myös liikkumisen luovuutta ja kannustetaan oman liikkumistavan kehittämiseen.

Aikuiset (Yli 15v)

Parkourtunneilla ylitetään, alitetaan ja pujahdellaan esteiden lomassa. Ryhmässä tulevat tutuksi niin parkourin luova liikkuminen, leikinomainen lähestymistapa harjoitteluun kuin vastuullinen ja kannustava ajattelutapakin. Muutaman tunnin jälkeen myös kaupunkikuva alkaa muuttumaan kun ns. parkourkatse alkaa kehittymään. Parkour on monipuolista, luovaa ja hauskaa liikuntaa kaikille.

Tunneilla on avoin taso, eikä aiempaa liikuntataustaa tarvita.

Pikkuapinat ja Perheryhmät (4-6v + Aikuinen)

Pikkuapinoissa (4-6v) harjoitellaan liikkumisen  ja parkourin perustaitoja hauskasti ja luovasti.

Perheparkour ja -sirkustunnit on tarkoitettu 4-6-vuotiaille lapsille ja heidän huoltajilleen. Ryhmässä lapsi ja aikuinen pääsevät liikkumaan, leikkimään ja pitämään hauskaa yhdessä. Samalla lapsille opetetaan liikkumisen sekä parkourin perustaitoja ja aikuiset pääsevät kuntoilemaan makunsa mukaan.

Harjoitukset koostuvat leikinomaisista alkulämmittelyistä ja esteradoista, joita toteutetaan yhdessä.