Ohjaajaksi Salon Parkour Akatemialle

Tee työtä, joka liikuttaa

Näetkö itsesi innostamassa eri-ikäisiä ihmisiä liikkumaan? Oletko perusliikunnallinen, positiivinen tyyppi, jolle osa-aikatyö huippuporukassa sopii paremmin kuin hyvin? Haluatko oppia turvallisesta treenaamisesta ja kartuttaa ohjaajakokemusta?

TÄYTÄ ALLA OLEVA LOMAKE JA HAE TYÖTÄ!
OTAMME SINUUN YHTEYTTÄ HAASTATTELUSTA KAHDEN ARKIPÄIVÄN SISÄLLÄ.

 

Meillä on tarjolla mielekästä ja joustavaa osa-aika työtä hyvässä jengissä! Riittää kun olet liikunnallinen ja ohjaustyö kiinnostaa. Parkour Akatemia etsii Saloon ja sen lähialueille energisiä tyyppejä ohjaamaan parkourtunteja lapsille, nuorille ja perheille.

Etsimme:

Ohjaajia  viikkotunneille Saloon. Ohjaustunteja on tarjolla 1-3 päivänä viikossa 2-4 tuntia kerralla. Myös mahdollisia tuurauksia arkisin saattaisi olla tarjolla.
Syyskautemme ja sitä myöten perehdytys ohjaustyöhön alkavat elokuussa. Mainitse hakemuksessasi, mikäli sinulla on auto käytössäsi!

Koulutamme valitut ohjaajat tehtävään. Aiempi kokemus liikunnanohjauksesta tai lasten kanssa työskentelystä sekä mahdollisuus tehdä töitä viikonloppuisin ja tuurauksia arkipäivisin katsotaan eduksi.

HAE TYÖTÄ TÄYTTÄMÄLLÄ ALLA OLEVA LOMAKE. OTAMME SINUUN YHTEYTTÄ SEURAAVAN KAHDEN ARKIPÄIVÄN AIKANA HAASTATTELUN TIIMOILTA.

    Voit ruksata kaikki, jotka sinulle sopivat.