Synttärit

Syntymäpäivät Tampereella parkourin merkeissä!

Järjestämme lapsellenne iloiset ja seikkailulliset parkour-synttärit Tampereen salillamme osoitteessa Aarikkalankatu 24, 33530 Tampere.

Kaikki synttärimme soveltuvat erinomaisesti niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin liikkujille. Mitään ennakkotaitoja ei vaadita. Lisätietoja sivun alaosassa!

Sekä kevät- että syyskaudella 2024 synttäriaikoja on saatavilla lauantaisin sekä sunnuntaisin klo 15:00-17:00 ja klo 17:30-19:30. Syyskauden synttärit ovat jo varattavissa!

Heinäkuun ajan synttärit ovat tauolla.

Synttärit varataan verkkokaupan kautta ja ne maksetaan varatessa. Varauskalenterissa näkyvät vain varattavissa olevat, vapaat synttäriajat. Jos toivomaanne aikaa ei näy lainkaan tai se näkyy harmaana mutta sitä ei pysty valitsemaan, se ei valitettavasti ole saatavilla. Kokeilkaa toista aikaa!

Synttärien hinnat (sis. ALV 10%)

1-12 osallistujaa (yksi ohjaaja) : 160 € (sis. alv 10%)
13-24 osallistujaa (kaksi ohjaajaa) : 230 € (sis. alv 10%)

Ennen varaamista selvitättehän huolellisesti synttäreidenne osallistujamäärän, sillä synttärit hinnoitellaan sen perusteella. Synttärit maksetaan varaamisen yhteydessä. Osallistujamäärään ei välttämättä pystytä tekemään muutoksia myöhemmin!

Synttärien ohjelma

Tampereen sali sijaitsee osoitteessa Aarikkalankatu 24, 33530 Tampere. Ohjaajamme on valmis vastaanottamaan seurueen aikaisintaan 15 minuuttia ennen ohjauksen alkua.

Synttäreiden ohjelma on seuraavanlainen:

  • 45 minuuttia ohjattua parkouria
  • 30 minuuttia vapaata tekemistä salissa (ohjaajan valvonnassa)
  • 45 minuuttia herkuttelua

Saliaikaa on yhteensä 75 minuuttia (ohjattu osuus + vapaa), jonka jälkeen synttäriseurue voi nauttia omista tarjoiluistaan tiloissa. Treenisalillamme ei ole varsinaista synttärikabinettia, mutta pöydät ja tilaa tarjoiluille kyllä löytyy. Huomioikaa että saleillamme ei ole tarjoilumyyntiä. Paikan päälle voi kuitenkin tuoda omat synttäriherkut! Mikäli tuotte omia herkkuja, niin suosittelemme tuomaan mahdollisimman helposti ja kätevästi tarjoiltavia ja syötäviä ruokia ja juomia. Muistakaa tuoda myös omat tarjoiluastiat ja ruokailuvälineet, sillä tila ei tarjoa näitä.

Parkour ei vaadi osallistujilta erityisvarusteita – tavalliset liikuntavaatteet riittävät, ja mukaan oma vesipullo jos löytyy. Parkouraaminen on mukavinta sisäpelikengin mutta paljain jaloinkin pärjää hyvin.

Peruutusehdot

Maksettu synttärivaraus on sitova, eikä sitä voi siirtää peruuttamatta ensimmäistä varausta ensin.

Mikäli maksun jälkeen synttärit peruuntuvat myöhemmin kuin 14 vrk ennen sovittua ajankohtaa, palautamme 50% synttärijuhlien maksetusta kokonaishinnasta. Aiemmin kuin 14 vrk ennen sovittua ajankohtaa perutut synttärit hyvitetään 100%. Luettehan perumisohjeet tarkasti vielä varaamisen yhteydessä.

Peruutusilmoitukset arkena: sähköpostitse synttarit@parkourakatemia.fi viimeistään perjantaina klo 14.
Peruutusilmoitukset viikonlopun aikana: tekstiviestitse/WhatsAppilla numeroon 050 303 1226 viimeistään klo 11 tapahtumapäivänä. Huomatkaa että tätä lukuunottamatta emme päivystä puhelimitse tai sähköpostitse viikonloppuisin!
Osallistujamäärien muutokset: Mikäli muutoksia pystytään tekemään, toisen ohjaajan lisäämisestä lähetetään erillinen lasku. Toisen ohjaajan vähentämisestä emme tee maksunpalautuksia. Tarkistattehan osallistujamäärän siis huolella!

Yhteystiedot

Lisätiedustelut: synttarit@parkourakatemia.fi
Jos otatte yhteyttä sähköpostitse, mainitsettehan tiedustelussa paikkakunnan jonka synttäreitä tiedustelu koskee.
Synttäripuhelinpalvelu maanantaisin ja torstaisin klo 10-12, puh. 050 303 1226
HUOM! EMME PÄIVYSTÄ PUHELIMITSE TAI SÄHKÖPOSTITSE VIIKONLOPPUISIN!