Meille töihin

Tee työtä, joka liikuttaa!
Hakulomake

Hae meille töihin!

Parkour Akatemia etsii Tampereelle energisiä tyyppejä ohjaamaan parkourtunteja lapsille ja perheille. Ohjauspäivät ovat joustavasti sovittavissa jokaisen ohjaajan kanssa! Sinulla ei tarvitse olla kokemusta parkourista tai lasten liikunnan ohjaamisesta. Meiltä saat koulutuksen työhön!​

Töitä on tarjolla pääsääntöisesti seuraavasti

  • Arki-iltoina parkoursalilla klo 16:00 eteenpäin
  • Viikonloppuisin parkoursalilla päiväsaikaan
  • Iltapäivisin koulujen saleissa ympäri kaupunkia

Jätä hakemuksesi täyttämällä alla oleva lomake. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin. Lisätietoja saat kysymällä rehtorilta joonas.purastie@parkourakatemia.fi

Tampere: ohjaajarekrytointi

  • Max. tiedoston koko: 1 GB.

Millainen työnantaja olemme? Lue alta mitkä asiat ovat meille tärkeitä.

Turvallinen tila

Meillä turvallisuus on kaikista tärkeintä. On kyse sitten fyysisestä tai psykologisesta turvallisuudesta, pidämme huolen että nämä asiat ovat kunnossa! Olemme sitoutuneet noudattamaan turvallisemman tilan periaatteita. Voit lukea periaatteet sivulta parkourakatemia.fi/turvallisuus

Meillä on valittuna myös työsuojeluvaltuutettu sekä luottamusvaltuutettu, jotka kokoontuvat säännöllisesti keskustelemaan HR-johtajan ja toiminnanjohtajan kanssa työntekijöihin liittyvistä asioista. Lisäksi työsuojelutoimikunta kokoontuu 4 kertaa vuodessa kartoittamaan fyysiseen sekä psykologiseen turvallisuuteen liittyviä asioita ja ehdottaa hallitukselle tarvittaessa toimenpiteitä.

Palkka ja edut

PALKKA

Palkat ovat kaikkien ohjaajien välillä yhdenvertaiset. Käytämme palkkataulukkoa josta määrittyy jokaiselle palkka.
Palkkaan vaikuttaa seuraavat asiat:

  • Toimitko apuohjaajana, vai pääohjaajana (jos ei ole aiempaa kokemusta, silloin aloitetaan aina apuohjaajana)
  • Koulutus
  • Kokemus liikunnan ohjaamisesta
  • Sijainti (pk-seudulla hieman korkeammat palkat)

Esimerkkejä:

Petteri 15v, asuu Jyväskylässä, peruskoulu kesken, ei kokemusta, ensimmäinen työpaikka. Palkka: 8,97€ tunnilta apuohjaajana
Kimmo, 18v, asuu Kuopiossa, lukio kesken, ohjannut meillä Parkour Akatemialla 3 vuotta apuohjaajana, suorittanut PK 1 koulutuksen. Palkka: 12€ tunnilta apuohjaajana.
Pirjo 34v, asuu Turussa, AMK sirkuspedagogi + PK1 ja 2 + muutama muu koulutus, ohjauskokemusta 8 vuotta. Palkka: 25€ tunnilta vastuuohjaajana
Maija 34v, asuu Helsingissä, AMK sirkuspedagogi + PK 1 ja 2 + muutama muu koulutus, ohjauskokemusta 8 vuotta. Palkka: 29€ tunnilta vastuuohjaajana

Kerromme aina sinulle haastattelussa palkan jota tulisit meillä saamaan, jos tulet valituksi.

Apuohjaaja: Auttaa pääohjaajaa ryhmänhallinnallisissa asioissa. Osallistuu peleihin ja ohjaa tekniikoita. Auttaa tarvittaessa tunnin suunnittelussa.
Ohjaaja: Suunnittelee tunnin kausisuunnitelman pohjalta ja on päävastuussa turvallisuudesta ja ryhmän ohjeistamisesta. PK1 -koulutus käyty
Vastuuohjaaja:  Suunnittelee tunnin kausisuunnitelman pohjalta ja on päävastuussa turvallisuudesta ja ryhmän ohjeistamisesta. PK2 - koulutus käyty, lajitaidot riittävät, pedagogista osaamista kokemuksen ja koulutuksen kautta, pystyy tarvittaessa ohjaamaan mitä tahansa ryhmää.

Ennen varsinaiseen ohjaustyöhön siirtymistä perehdytyksen ajalta maksetaan 8€/h palkkaa kaikille. Perehdytykseen kuuluu perehdytysalustan läpikäyminen (n. 1h), salikohtaiset perehdytykset (0,5-1h), tunneille osallistuminen kolmantena ohjaajana (1-6h riippuen ohjauskokemuksesta)

EDUT:

Ohjaajamme saavat osallistua kaikille ohjatuille tunneille veloituksetta. Saleja saa käyttää omaan treenaamiseen aina kun salit ovat vapaana. Järjestämme säännöllisesti ohjaajien yhteisiä treenejä sekä työhyvinvointitapahtumia. Kerran vuodessa järjestään kansalliset ohjaajapäivät, jonne kokoontuu kaikki Parkour Akatemian ohjaajat ympäri Suomen! Ilmaista koulutusta järjestämme ohjaajille säännöllisesti. Ja tietenkin upea moninainen yhteisö johon kuulua!

YHTEISTYÖ PARKOUR AKATEMIA OY:N KANSSA:

Teemme tiivistä yhteistyötä Parkour Akatemia Oy:n kanssa. Oy järjestää saleillamme synttäreitä ja muita kertaluontoisia keikkoja sekä sen lisäksi kerhoja ja keikkoja ympäri kaupunkia. Yhteistyön ansiosta sinun on mahdollista työllistyä sekä Ry:n että Oy:n puolelle. Kerromme tästä lisää haastattelussa!
Palkkaus Oy:n puolella on hieman korkeampi, koska työtä ei pääosin tehdä parkour salissa vaan koulujen liikuntasaleissa. Palkkaan sisältyy liikuntasalin välineiden paikalleen -ja poislaitto sekä osassa tapauksessa matkustaminen kohteeseen.

Töissä pitää olla hauskaa!

Meillä tehdään töitä tosissaan, mutta ei totisena! Jos töissä on jäykkää ja tylsää, niin eihän sellaista työtä kukaan jaksa tehdä. Ohjauksissa pääset pitämään aidosti hauskaa; kukapa ei haluaisi välillä leikkiä zombia tai pelata leppäkerttuhippaa!
Järjestämme myös säännöllisesti työhyvinvointitapahtumia, joissa tärkeintä on että pidetään kivaa työporukalla.

Luotettava työnantaja

Palkat maksetaan ajallaan. Kaikkia kohdellaan yhdenvertaisesti. Koulutamme työntekijöitä laadukkaasti. Luomme avoimen ilmapiirin, jossa jokainen voi olla oma itsensä ja kysyä jos jokin mietityttää. Apua saa aina, ketään ei jätetä yksin.

Millaisen koulutuksen tarvitset hakeaksesi meille töihin?

Et tarvitse koulutusta!
Riittää, että olet kiinnostunut monipuolisesta liikkumisesta ja olet avoin oppimaan uutta. Meillä on laadukkaat koulutusjärjestelmät ja pääset oppimaan rauhassa sekä lajitaitoja että ohjaustaitoja. Useat meidän ohjaajat ovat aloittaneet silkasta kiinnostuksesta parkouria tai sirkusta kohtaan ja koulutuksen ja kokemuksen kautta ovat nykyään erittäin ammattitaitoisia ohjaajia!

Tarjoamme ohjaajillemme oman sisäisen perehdytyksen ja jatkuvaa koulutusta sekä maksamme osan PK1 koulutuksesta. PK1 koulutuksesta ohjaajalle itselleen jää maksettavaa n. 80€ (norm. 265€). Koulutuksen käymisen jälkeen palkka nousee.

Jotkut ryhmät, kuten käsilläseisonta tai muut spesifit ryhmät ovat asia erikseen, niihin yleensä vaadimme kokemusta ohjaamisesta sekä lajista.