Ohjaajat

Tampereen Parkour Akatemian ohjaajat

Parkour Akatemian tunneista Tampereella vastaa kokenut ja ammattitaitoinen ohjustiimi. Kaikki ohjaajat ovat asianmukaisesti koulutettuja ja omaavat usein myös pitkän harrastustaustan lajista. Parkour Akatamian mielestä on tärkeää, että ohjaaja itsekin harjoittaa lajia sen periaatteiden mukaisesti sekä toimii ensisijaisesti esimerkkinä oppilaille.

Joonas "Jönkkö" Purastie

Joonas "Jönkkö" Purastie

Rehtori

Pääkaupunkiseudun kaduilla kasvanut, vuodesta 2005 parkourin parissa vaikuttanut Tampereen rehtori, ohjaaja ja mitä vielä! Kysyitpä mitä tahansa on vastaus jo valmiiksi mietittynä.

Julius Tamminen

Julius Tamminen

Ohjaaja

Julius Tamminen on Tampereen parkourin järkähtämätön selkäranka. Legendat kertovat, että Juliuksen tunnit ovat jopa parempia kuin hänen alastulonsa.

Kaisla Nurmi

Kaisla Nurmi

Ohjaaja

Kaisla liusui Tampereen ohjaajaksi harrastajien riveistä yhtä vaivattomasti ja smoothisti kuin miltä hänen liikkumisensa näyttää. Hän viimeistelee parhaillaan luokanopettajan opintojaan, joten parempaa opetusta saa hakea!

Konsta Laakosaari

Konsta Laakosaari

Ohjaaja

Tampereen parkourin menneisyys ja tulevaisuus samassa kehossa. Konsta on saattanut osallistua ensimmäiselle parkourtunnille, joka Tampereella on järjestetty.

Taavi Salonen

Taavi Salonen

Ohjaaja

Jos menet käymään Tampereen salilla on Taavi siellä harjoittelemassa 100% varmuudella. Rautaisella motivaatiolla varustettu ohjaaja, näyttää esimerkkiä omalla tekemisellään.

Oskar Mustonen

Oskar Mustonen

Ohjaaja

Särmempää kaveria saa etsiä! Oskar on Jyväskylän Parkour Akatemian kasvatti, jonka nappasimme mukaan ohjustiimiin heti kun kengät koskettivat Pirkanmaata.

Niklas Iljin

Niklas Iljin

Ohjaaja

Niklas on aidosti asiallinen ohjaaja, joka opettaa parkourin salat kenelle tahansa!

Oskari Ellilä

Oskari Ellilä

Ohjaaja

Oskari harjoitteli opinnoissaan vuosikausia vastaamaan ehdotuksiin KYLLÄ. Hän lähteekin todennäköisesti mukaan jopa kaikkein kreiseimpiin ideoihin.

Santeri Seitsalo

Santeri Seitsalo

Ohjaaja

Santeri on tulevaisuuden toivo ja noheva ohjaajan alku, jonka opissa vanhempi jääräkin tuntee itsensä nuorekkaaksi.

Arttu Puljula

Arttu Puljula

Apuohjaaja

Arttu löysi tiensä Tampereen viikkotunneilta apuohjaajaksi. Hurjaa vauhtia ohjaajana kehittynyt tulevaisuuden lupaus, joka innoittaa harjoittelemaan entistäkin kovempaa eli täysiä.