Opetus­ryhmät

Ryhmiä nyt myös Laitilassa ja Uudessakaupungissa kaupunkien parhailla ulkospoteilla!

Järjestämme parkourtuntejanyt myös Laitilassa ja Uudessakaupungissa.

Syyskausi 2021

Ilmoittaudu syyskauden ryhmiin ja varaa paikkasi nyt!

Syyskausi alkaa viikolla 35 (30.8.-5.9.) ja päättyy viikolla 40 (4.-10.10.).

Laitilassa kokoonnumme Varppeen koulun parkkipaikalla (Urheilutie 11).

Uudessakaupungissa kokoonnumme Leijonapuistossa (Sairaalakatu 12).

 

 

Hinnasto

Kausimaksu syksy 2021
Syyskauden hinta on 75€

 

 

Perheet
Perheparkour on tarkoitettu 4-6 -vuotiaille lapsille ja heidän huoltajilleen. Ryhmässä lapsi ja huoltaja pääsevät liikkumaan, leikkimään ja pitämään hauskaa yhdessä. Samalla lapsille opetetaan liikkumisen ja parkourin perustaitoja ja huoltajat pääsevät kuntoilemaan makunsa mukaan. Harjoitukset koostuvat leikinomaisista alkulämmittelyistä ja esteradoista, joita toteutetaan yhdessä.

Lapset
Parkour Akatemian lasten ryhmät on tarkoitettu 7-12 -vuotiaille, ja ne jakautuvat kahteen ikäryhmään: 7-9 -vuotiaat sekä 10-12 -vuotiaat. Lasten ryhmät keskittyvät omien fyysisten mahdollisuuksien löytämiseen ja parkourin perustekniikoiden opetteluun mm. leikkien ja pelien avulla. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja jokaisen omaa tapaa liikkua arvostetaan. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa. Kaikki lasten tunnit ovat sekaryhmiä.

Nuoret
Parkour Akatemian nuorten ryhmät on tarkoitettu 13-15-vuotiaille. Nuorten ryhmät keskittyvät parkourin perustekniikoihin ja turvallisen sekä vastuullisen harrastamisen opetteluun. Edistyneempiä tekniikoita ja lihaskuntoharjoituksia tehdään kunkin ryhmän tason mukaan. Ryhmissä opitaan myös liikkumisen luovuutta ja kannustetaan oman liikkumistavan kehittämiseen.