Parkouria Hangossa kesällä!

Mahtavia uutisia! Järjestämme kahdeksan kerran parkourkurssin kesällä Hangossa. Ilmoittautuminen on nyt käynnissä!

Klikkaa linkkiä, tarkista paikkatilanne ja ilmoittaudu mukaan:

LAPSET (7-10 -vuotiaat)

Aikataulu

5.6.–24.7.2024

Hinta

125€ (sisaralennus -20€)

Harjoituspaikka

Harjoitukset pidetään Hangon keskustan läheisyydessä. Tapaamispaikka on Kirkkopuiston leikkipuisto (Christiersonintie 1).

Varustus

Ulkotunneilla harjoittelemme säällä kuin säällä. Varaudu sään mukaisilla vaatteilla joissa on mukava liikkua ja hyppiä, sekä juomapullolla. Pahimmalla myrskyllä saatamme kuitenkin perua tunnin, jolloin siitä ilmoitetaan erikseen tekstiviestillä ja ilmoitamme korvausohjeet peruuntuneelle kerralle.

Maksaminen

Maksa kausimaksu ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli olet oikeutettu alennukseen, älä maksa ilmoittautumisen yhteydessä, katso lisätiedot kohdasta alennukset.

Alennukset

Perheenjäsenalennus -20 €: Toinen osallistuja samasta perheestä on maksanut täyden hinnan samasta kaudesta.

Mikäli olet oikeutettu alennukseen, valitse ilmoittautumisen yhteydessä alennus valikosta mutta jätä kurssi maksamatta. Lähetämme erillisen maksulinkin sähköpostitse missä alennus on huomioitu.

Osallistumisen peruminen

Osallistuminen on mahdollista peruuttaa maksutta vielä 5 päivää ensimmäisen harjoituksen jälkeen ilmoittamalla meille sähköpostitse. Tällöin palautamme kausimaksun kokonaisuudessaan.

Vakuutus

Kaikki oppilaat ovat vakuutettuja Parkour Akatemian ohjatuilla tunneilla.

Yhteystiedot

Mikäli on jotain asiaa tuntien sisällöistä, tunneilla tapahtuvista asioista tai tahdotte tulla kokeilemaan parkourharrastusta tunneille ottakaa yhteyttä:

Parhaiten tavoitat meidät sähköpostitse iida.laiho@parkourakatemia.fi
Tarvittaessa puhelin 050 5012401 (ma-ke klo 12-15)