Tyky

Virkistystä ja virtaa työyhteisöön parkourista tai sirkuksesta!

Työyhteisöjen ja ryhmien tiimipäivissä jokaiselle löytyy sopiva parkourhaaste ja aivot tuulettuvat taatusti!

Parkourilla voidaan virkistää ja tiimiyttää työyhteisöjä ja muita ryhmiä. Olemme erikoistuneet matalan kynnyksen kokeiluihin, joilla viimeisetkin ennakkoluulot lajista saadaan karistettua!

Järjestämme tilauksesta tyky- ja virkistyspäiviä kaikissa kaupungeissamme ja halutessanne tulemme pitämään tunnit myös muualle. Autamme myös mielellämme etsimään sopivan paikan, jos päivä järjestetään jossain muualla kuin meidän kulmilla. Suuretkin ryhmät onnistuvat meiltä vaivatta, jos sisätilat antavat myöden, tai ainahan voi suunnata ulos – parkourata voi niin salissa kuin luonnon ja urbaanin ympäristön teemapuistoissa 🙂

Miksi parkour on hyvä vaihtoehto tyky- ja virkistystoiminnaksi?

• Parkour ei ole kilpailua, vaan jokainen pääsee kokeilemaan taitojaan juuri oman taitotason mukaan. Ohjaajamme auttavat sopivien haasteiden löytämisessä.

• Lajin monipuolisuuden vuoksi jokaiselle löytyy sopiva tapa haastaa itseään, esimerkiksi tasapainoilun, kiipeämisen, ylitysten tai alitusten parissa.

• Lajin filosofiaan kuuluu sosiaalinen ja kannustava henki, joka on aina osana tuntiemme rakennetta.

• Parkourin harrastaminen on mahdollista missä vain. Parkourtunnilta saa vinkkejä omaan arkiliikuntaan sekä työn ohessa tehtävään taukoliikuntaan.

Läheinen yhteistyö eri sirkuskoulujen kanssa mahdollistaa myös sirkusteemojen yhdistämisen päiviin. Parkourin ohella voidaan kokeilla erilaisia esimerkiksi erilaisia akrobatiahaasteita. Sirkusohjauksen saatavuus vaihtelee kaupungeittain.

Kysy lisää ja pyydä tarjous:
Suvi Ekroos
tuottaja
050 427 0827
suvi.ekroos@parkourakatemia.fi

Yhteydenottolomake

  • Voit halutessasi valita, mitä viestisi koskee
  • Esimerkiksi tilaisuuden arvioitu ajankohta ja luonne.
  • Uusi lohko

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilaa tilauspalveluidemme uutiskirje
Tilaamalla Parkour Akatemian tilauspalveluiden uutiskirjeen saat n. 4-6 krt vuodessa mielenkiintoista tietoa parkour- ja sirkusohjauksista sekä esityksistä, tarjouksia ja muuta mukavaa!
ErrorHere