Ohjaajaksi Turun alueelle

Tee työtä, joka liikuttaa

Näetkö itsesi innostamassa eri-ikäisiä ihmisiä liikkumaan? Oletko perusliikunnallinen, positiivinen tyyppi, jolle osa-aikatyö huippuporukassa sopii paremmin kuin hyvin? Haluatko oppia turvallisesta treenaamisesta ja kartuttaa ohjaajakokemusta?

 

Meillä on tarjolla mielekästä ja joustavaa osa-aika työtä hyvässä jengissä! Riittää kun olet liikunnallinen ja ohjaustyö kiinnostaa. Parkour Akatemia etsii Varsinais-Suomeen energisiä tyyppejä ohjaamaan parkourtunteja lapsille, nuorille, aikuisille ja perheille.

Etsimme:

Ohjaajia tulevalle syyskauden viikkotunneille Turkuun, Lietoon, Raisioon, Paraisille ja Kaarinaan. Ohjaustunteja on tarjolla 1-2 päivänä viikossa 2-4 tuntia kerralla.
Syyskautemme ja sitä myöten ohjaustyöt alkavat elokuussa.

Koulutamme valitut ohjaajat tehtävään. Aiempi kokemus liikunnanohjauksesta tai lasten kanssa työskentelystä sekä mahdollisuus tehdä töitä viikonloppuisin katsotaan eduksi. Hakijoille, joilla ei ole kokemusta parkourista, suosittelemme parkourin lajitaitokoulutusta. Seuraava lajitaitokoulutus järjestetään 12.8.2022 alkaen Helsingissä (https://www.parkour.fi/koulutus/).

Hakuaikaa on tiistaihin 31.5. klo 22 asti. Haastattelemme ja palkkaamme hakijoita jo hakuprosessin aikana. Työhön perehdytys tapahtuu elokuun aikana.

 

Teemme töitä tosissaan, mutta emme totisina!

Jätä siis hakemuksesi täyttämällä alla oleva lomake. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin.
Lisätietoja saa kysymyllä koordinaatorilta iiro.heikkila@parkourakatemia.fi

Parkour-ohjaaja rekry Varsinais-Suomi

  • Mistä paikkakunnasta/paikkakunnista haet ohjaustöitä?
  • Onko sinulla omaa autoa käytössä?
  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 128 MB.
    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.