Parkour Akatemian syntymäpäiväjuhlien toimitusehdot

1. Verkkokaupan yhteystiedot

Y-tunnus: 2602578-3
Parkour Akatemia Oy
Ahjokatu 12, 40320 Jyväskylä
tilauspalvelut@parkourakatemia.fi

2. Toimitusehdot

Peruutusehto

Maksettu synttärivaraus on sitova, eikä sitä voi siirtää peruuttamatta varausta ensin.

Mikäli maksun jälkeen synttärit peruuntuvat myöhemmin kuin 14 vrk ennen sovittua ajankohtaa, palautamme 50% synttärijuhlien maksetusta kokonaishinnasta. Aiemmin kuin 14 vrk ennen sovittua ajankohtaa perutut synttärit hyvitetään 100%. Juhlien mahdollisesti peruuntuessa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle. Ilmoittakaa peruutuksesta mahdollisimman hyvissä ajoin arkisin sähköpostitse osoitteeseen synttarit@parkourakatemia.fi.

Huomatkaa että emme päivystä puhelimitse tai sähköpostitse viikonloppuisin. Mikäli synttärisankari sairastuu viikonlopun aikana ennen synttäreitä, ilmoittakaa äkillisestä peruutuksesta tekstiviestitse tai WhatsAppilla numeroon 050 3031 226 viimeistään klo 11 tapahtumapäivänä. Maksua ei palauteta mikäli emme saa ilmoitusta synttäreiden peruutuksesta tähän määräaikaan mennessä.

Osallistujamäärien muutokset

Mikäli jo maksetun synttärin osallistujamäärä muuttuu myöhemmin, ilmoittakaa siitä mahdollisimman pian sähköpostitse osoitteeseen synttarit@parkourakatemia.fi. Muutoksia ei välttämättä pystytä tekemään jos ilmoitus tulee liian myöhään. Jos synttäreillenne lisätään toinen ohjaaja maksun jälkeen, saatte tästä erillisen laskun sähköpostilla. Mikäli osallistujamäärä vähenee odotetusta ja seurueellenne riittääkin vain yksi ohjaaja, emme tee tästä maksunpalautuksia. Tarkistakaa siis osallistujamäärä huolella ennen varaamista!

Synttäreillle osallistuvat eivät ole vakuutettuja Parkour Akatemia Oy:n puolesta.

Parkour Akatemia Oy ei vastaa loukkaantumisista tai niihin liittyvistä kuluista. Ohjaajamme ovat kuitenkin koulutettuja ammattilaisia jotka pyrkivät takaamaan välineiden ja tilan turvallisuuden parhaansa mukaan.

3. Maksuehdot

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta