Opi parkourin perusteet ja sukella lajikulttuuriin nopeasti ja tehokkaasti!

Parkour on monipuolinen ja hauska liikuntalaji, joka kehittää sekä kehoa että mieltä. Sen tavoitteena on liikkua ketterästi erilaisissa ympäristöissä, hyödyntäen erilaisia teknikoita kuten hyppyjä, kiipeämistä ja tasapainoilua. Tämä kurssi on suunnattu kaikille, jotka haluavat tutustua parkouriin ja oppia sen perusteet turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä.

Kurssilla käydään läpi tärkeimmät parkourin liikkeet ja tekniikat, joita harjoitellaan ohjaajan opastuksella. Pääset kokeilemaan muun muassa tarkkuushyppyjä, ylityksiä ja seinäjuoksuja. Opit myös, kuinka voit hyödyntää ympäristöäsi luovasti ja turvallisesti osana harjoitteluasi.

Parkour ei ole pelkkää fyysistä suorittamista, vaan siihen kuuluu vahvasti myös lajikulttuuri ja yhteisöllisyys. Kurssilla tutustutaan lyhyesti myös parkourin historiaan sekä lajikulttuuriin. Pääset osaksi innostavaa ja kannustavaa ryhmää, jossa kaikki tukevat toisiaan kehittymään. Lisäksi opit, mitä tarkoittaa “jamit” ja mikä ihme on Armageddon – parkourin termit ja tapahtumat tulevat sinulle tutuiksi hauskalla ja käytännönläheisellä tavalla.

Tule mukaan ja kokeile ensimmäinen kerta maksutta!

Tiedot

Milloin: Tiistaisin 6.8. – 27.8.
Kellonaika: Klo 18:00 – 19:15
Kenelle?: Kaikille yli 16 -vuotiaille
Tapahtumapaikka: Tapionaukio
Ohjaaja: Jukka Tarvainen
Hinta: Kesäkuun loppuun saakka vain 60€! (Norm. 80e)

Miksi osallistua?

Opi nopeasti: Neljän kerran tehokurssilla opit parkourin perusliikkeet ja tekniikat
Sopii aloittelijoille: Kurssi on suunniteltu erityisesti aloittelijoille, joten aiempaa kokemusta ei tarvita.
Sisään lajikulttuuriin: Saat lisäksi katsauksen parkourin kiehtovaan lajikulttuuriin ja yhteisöön.
Älä missaa tilaisuuttasi päästä alkuun tässä mielenkiintoisessa ja koukuttavassa lajissa huippuohjaajan opastuksella. Varaa paikkasi nyt ja hyödynnä erikoishinta kesäkuun loppuun saakka!
Ilmoittaudu heti ja hyppää mukaan parkourin maailmaan!