Lukujärjestys syyskausi

Syksy 2021

SYYSKAUSI

Ennakkovaraajan etu -15 € voimassa 10.8. klo 23:59! Syksyn hinta 175€ (norm. 190€)

Kausi alkaa vk 33 (14.-17.8.). Kausi loppuu Ma, ti, to ryhmillä vko 50 ja ke ryhmillä vko 51

 

ILMOITTAUDU MUKAAN PAINAMALLA NAPPIA

Lukujärjestys kesäkausi

Syksy 2021

KESÄKAUSI

Kausi alkaa viikolla 25 (21.6.)

Kausi päättyy viikolla 28 (12.7.)

Harjoituksista 2 ensimmäistä ovat Siilinjärven Parkour Akatemian salilla Vesijärventie 9 ja kaksi jälkimmäistä Hamulan koulun pihalla Harjamäenraitti 15.

 Hinta 60 €

Perua voit vielä 5 vrk ensimmäisten treenien jälkeen, jolloin maksun saat takaisin.

Tarkista paikkatilanne ja ilmoittaudu mukaan tästä:

Lukujärjestys kevätkausi

Syksy 2021

KEVÄTKAUSI

Jos olet kiinnostunut osallistumaan vielä kevätkaudelle, ota meihin yhteyttä siilinjarvi@parkourakatemia.fi

Kausi päättyy TI ja KE ryhmillä viikolla 20. TO ryhmillä vko 21 ja MA ryhmillä vko 22.

Siilinjärven ryhmät harjoittelevat UUDESSA SALISSA osoitteessa Vesijärventie 9. Salissa on vajaa 200 neliötä temppuilutilaa, iso pukuhuone sekä vessat.

Kevätkauden hinta on 180€ (jos osallistut kesken kauden, katsotaan sinulle sen hetkinen hinta)

Hinnat sisältävät vakuutuksen.

OHJEITA ILMOITTAUTUMISEEN

Täytä lomake-tiedot ja valitse ryhmät joihin haluat osallistua. Ilmoittautumistietojen tarkistamisen jälkeen voit siirtyä maksamaan. Maksutapoina käyvät verkkomaksu (verkkopankissa tai luottokortilla), lasku tai liikuntasetelit.

UUTTA: Ilmoittaudu kerralla koko lukuvuodelle. Imoittautuessasi syksyn ryhmiin ilmoittautuminen jatkuu automaattisesti seuraavalle kevätkaudelle, eikä sinun tarvitse tehdä uutta ilmoittautumista kausien välillä!

Kaudet laskutetaan erikseen ja voit perua kevätkaudelle osallistumisen ilmoittamalla siitä meille 30 päivää ennen uuden kauden alkamista jolloin ilmoittautuminen tulevalle kaudelle perutaan ja kausimaksua ei tarvitse maksaa.

Jos sinulla on kysyttävää ilmoittautumisesta tai et saa vahvistussähköpostia, ota rohkeasti yhteyttä!

KAUSIMAKSU

Kausimaksu on mahdollista maksaa kahdessa erässä tai kokonaan. Voit halutessasi maksaa ilmoittautuessa puolet kausimaksusta ja puolet 45 päivää kauden alkamisen jälkeen (lähetämme tästä erikseen laskun sähköpostiin)

PERUUTUSEHDOT

Uudet harrastajat: mikäli ilmoittautuminen perutaan viimeistään 5 päivää ensimmäisten harjoitusten jälkeen palautamme kausimaksun kokonaisuudessaan.

Jatkavat harrastajat: mikäli ilmoittautuminen perutaan viimeistään 30 päivää ennen kauden alkamista, ei uuden kauden maksua tarvitse maksaa tai palautetaan mahdollisesti maksetut kausimaksut kokonaisuudessaan.

ALENNUKSET

Jos olet oikeutettu alennuksiin, maksa puolet kausimaksusta ja alennukset vähennetään loppuosan laskusta. Valitse ilmoittautumisen yhteydessä alennuksesi alennusanomuskentästä. Jos olet oikeutettu useampaan alennukseen, kirjoita se lisätietokenttään.

Sisaralennus -15 €: Toinen osallistujia samasta perheestä maksanut täyden hinnan.
Määräalennus -30 €: Sama henkilö ilmoittautuu useampaan ryhmään. Alennus ensimmäisen täysihintaisen ryhmän jälkeisistä ryhmistä.

VARUSTEET

Mukaan harjoituksiin tarvitset joustavat säähän sopivat vaatteet sekä juomapullon.​

 

MITÄ TREENEISSÄ TAPAHTUU?

Ryhmät keskittyvät omien fyysisten mahdollisuuksien löytämiseen ja parkourin perustekniikoiden opetteluun mm. leikkien ja pelien avulla. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja jokaisen omaa liikettä arvostetaan. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa.

Tervetuloa mukaan!

Perheet
Perheparkour on tarkoitettu 4-7 -vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Ryhmässä vanhempi ja lapsi pääsevät liikkumaan, leikkimään ja pitämään hauskaa yhdessä. Samalla lapsille opetetaan liikkumisen ja parkourin perustaitoja ja vanhemmat pääsevät kuntoilemaan makunsa mukaan. Harjoitukset koostuvat leikinomaisista alkulämmittelyistä ja esteradoista, joita lapset tekevät yhdessä vanhempiensa kanssa.  Hintaan sisältyy yksi aikuinen ja yksi lapsi. 

Pikkuapinat
Pikkuapinoiden (4-6v) tunneilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia liikuntataitoja parkour ympäristössä. Oppilaat tutustuvat erilaisiin perusliikemalleihin kuten kiipeämiseen, hyppäämiseen ja pyörimiseen. Harjoittelu on leikinomaista ja oppilaita kannustavaa. Tunneilla tehdään aina alkulämmittelyleikki ja kehonhallintaa harjoittavia liikkeitä. Ennakkotaitoja ei tarvita

Lasten ja perheiden parkour
Lapset
Parkour Akatemian lasten ryhmät on tarkoitettu 7-14 -vuotiaille, ja ne jakautuvat kahteen ikäryhmään: 7-9 -vuotiaat sekä 10-14 -vuotiaat. Lasten ryhmät keskittyvät omien fyysisten mahdollisuuksien löytämiseen ja parkourin perustekniikoiden opetteluun mm. leikkien ja pelien avulla. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja jokaisen omaa liikettä arvostetaan. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa.

 

Aikuiset
Ryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti aikuisille (yli 15 v). Ryhmässä opetellaan parkourin perustaitoja, mutta myös edistyneempiä tekniikoita harjoitellaan jokaisen oman tason mukaan. Ryhmässä tulevat tutuksi niin parkourin luova liikkuminen, leikinomainen lähestymistapa harjoitteluun kuin vastuullinen ja kannustava ajattelutapakin. Lisäksi tutustutaan hieman parkouria tukevien ominaisuuksien, kuten lihaskunnon harjoitteluun. Ryhmä antaa valmiudet määrätietoiseen omatoimiseen harjoitteluun