Ryhmät

Parkouria nyt myös Siilinjärvellä!

 

PARKOURIA NYT MYÖS SIILINJÄRVELLÄ

Keväällä aloitamme uudet ryhmät Siilinjärvellä sekä Vuorelassa.

Lue tarkemmat tiedot alta ja ilmoittaudu mukaan!

Kevätkauden 2022 tietohin suoraan TÄSTÄ

Kesäkauden 2022 tietoihin suoraan TÄSTÄ

Kevään lukujärjestykseen pääset TÄSTÄ

Kesän lukujärjestykseen pääset TÄSTÄ

Ilmoittautumisohjeisiin TÄSTÄ ja ryhmien kuvauksiin TÄSTÄ

KEVÄTKAUDEN 2022 TIEDOT

Vuorelan harjoitukset ovat aina ulkona -ryhmiä. Ryhmä kokoontuu eri paikoissa Vuorelan alueella. Aloituspaikkana kahdella ensimmäisellä kerralla toimii Vuorelan koulu. Muut paikat ilmoitetaan myöhemmin (ovat kuitenkin lähellä koulua).

Vuorelan ulkokauden hinta on 95 euroa (sisältää vakuutuksen).

Aikataulu

Kausi alkaa vko 15 (11.4-15.4)

Kausi päättyy vko 21 (23.5-27.5)

 

Siilinjärven keskiviikon harjoitukset ovat aina ulkona -ryhmiä. Ryhmä kokoontuu eri paikoissa Siilinjärven keskustan alueella. Aloituspaikkana kahdella ensimmäisellä kerralla toimii Ahmon koulu. Muut paikat ilmoitetaan myöhemmin.

Siilinjärven ulkokauden hinta on 95 euroa (sisältää vakuutuksen).

Aikataulu

Kausi alkaa vko 15 (11.4-15.4)

Kausi päättyy vko 21 (23.5-27.5)

 

Siilinjärven koko kevään harjoitukset alkavat Päivärinteen koulun liikuntasalissa ja siirtyvät ulos pääsiäisen aikaan. Ulkona ryhmä kokoontuu eri paikoissa koulun ja keskustan alueella (paikat ilmoitetaan myöhemmin).

Kausimaksu koko keväälle Siilinjärvelle

Kausimaksu 145€ (Sisältää vakuutuksen)

Aikataulu

Kausi alkaa vko 6 (7.2.-13.2.)

Kausi päättyy vko 20 (16.5-22.5)

Talvilomalla vko 10 ei ole harjoituksia.

 

Tarkista paikkatilanne keväälle ja ilmoittaudu:

 

 

KESÄKAUDEN 2022 TIEDOT

Kesällä järjestämme ryhmiä Siilinjärven keskustassa lapsille 7-14 v. sekä aikuisille. Harjoituspaikkana toimii kahdella ensimmäisellä kerralla Ahmon koulun pihapiiri ja kahdella jälkimmäisellä kerralla Siilinlahden vanhan koulun (Viikarin) pihapiiri.

Aikataulu

Kausi alkaa vko 25 ja päättyy vko 28

Tiistain ryhmät eli lapset 8-13v. (90 min) ja aikuiset (90 min). Kesäkauden hinta 65€ (sisältää vakuutuksen)

Keskiviikon ryhmät eli perheryhmä 4-7v. +aikuinen (60 min), lapset 7-9v. (60 min) ja lapset 10-14v (60 min). Kesäkauden hinta 60€ (sisältää vakuutuksen).

 

Tarkista paikkatilanne ja ilmoittaudu:

OHJEITA ILMOITTAUTUMISEEN

Täytä lomake-tiedot ja valitse ryhmät joihin haluat osallistua. Ilmoittautumistietojen tarkistamisen jälkeen voit siirtyä maksamaan. Maksutapoina käyvät verkkomaksu (verkkopankissa tai luottokortilla), lasku tai liikuntasetelit.

Voit halutessasi maksaa kurssista nyt vain varausmaksun 35€ tai halutessasi koko kurssin kerralla. Varausmaksun maksaneille loppusummasta vähennetään varausmaksun määrä. Loppusumma laskutetaan kauden alussa. 

Jos sinulla on kysyttävää ilmoittautumisesta tai et saa vahvistussähköpostia, ota rohkeasti yhteyttä!

ALENNUKSET

Jos olet oikeutettu alennuksiin – ilmoittaudu varausmaksulla. Alennukset vähennetään kauden loppuosan laskusta.

Valitse ilmoittautumisen yhteydessä alennuksesi alennusanomuskentästä. Jos olet oikeutettu useampaan alennukseen kirjoita se lisätietokenttään.

Huom! Muista tarkistaa myös roskaposti, kun odotat meiltä sähköpostia.

Sisaralennus -15 €: Toinen osallistujia samasta perheestä maksanut täyden hinnan.
Määräalennus -30 €: Sama henkilö ilmoittautuu useampaan ryhmään. Alennus ensimmäisen täysihintaisen ryhmän jälkeisistä ryhmistä.

 

MITÄ TREENEISSÄ TAPAHTUU?

Ryhmät keskittyvät omien fyysisten mahdollisuuksien löytämiseen ja parkourin perustekniikoiden opetteluun mm. leikkien ja pelien avulla. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja jokaisen omaa liikettä arvostetaan. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa.

Tervetuloa mukaan!

Lukujärjestys kevät ja kesä:

Syksy 2021
Syksy 2021
Perheet
Perheparkour on tarkoitettu 4-7 -vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Ryhmässä vanhempi ja lapsi pääsevät liikkumaan, leikkimään ja pitämään hauskaa yhdessä. Samalla lapsille opetetaan liikkumisen ja parkourin perustaitoja ja vanhemmat pääsevät kuntoilemaan makunsa mukaan. Harjoitukset koostuvat leikinomaisista alkulämmittelyistä ja esteradoista, joita lapset tekevät yhdessä vanhempiensa kanssa.  Hintaan sisältyy yksi aikuinen ja yksi lapsi. 

Pikkuapinat
Pikkuapinoiden (4-6v) tunneilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia liikuntataitoja parkour ympäristössä. Oppilaat tutustuvat erilaisiin perusliikemalleihin kuten kiipeämiseen, hyppäämiseen ja pyörimiseen. Harjoittelu on leikinomaista ja oppilaita kannustavaa. Tunneilla tehdään aina alkulämmittelyleikki ja kehonhallintaa harjoittavia liikkeitä. Ennakkotaitoja ei tarvita

Lapset
Parkour Akatemian lasten ryhmät on tarkoitettu 7-14 -vuotiaille, ja ne jakautuvat kahteen ikäryhmään: 7-9 -vuotiaat sekä 10-14 -vuotiaat. Lasten ryhmät keskittyvät omien fyysisten mahdollisuuksien löytämiseen ja parkourin perustekniikoiden opetteluun mm. leikkien ja pelien avulla. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja jokaisen omaa liikettä arvostetaan. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa.

 

Aikuiset
Ryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti aikuisille (yli 15 v). Ryhmässä opetellaan parkourin perustaitoja, mutta myös edistyneempiä tekniikoita harjoitellaan jokaisen oman tason mukaan. Ryhmässä tulevat tutuksi niin parkourin luova liikkuminen, leikinomainen lähestymistapa harjoitteluun kuin vastuullinen ja kannustava ajattelutapakin. Lisäksi tutustutaan hieman parkouria tukevien ominaisuuksien, kuten lihaskunnon harjoitteluun. Ryhmä antaa valmiudet määrätietoiseen omatoimiseen harjoitteluun