Ryhmät

Parkouria nyt myös Siilinjärvellä uudessa salissa!

 

KEVÄTKAUDEN PERUSTIEDOT:

Kausi alkaa vk 3 (16.-22.1.)

Talvilomaviikolla 10 (6.-12.3.), pääsiäisenä 7.-10.4., vappuna 1.5. ja helatorstaina 18.5. ei ole harjoituksia.

Kausi päättyy TI ja KE ryhmillä viikolla 20. TO ryhmillä vko 21 ja MA ryhmillä vko 22.

Siilinjärven ryhmät harjoittelevat UUDESSA SALISSA osoitteessa Vesijärventie 9. Salissa on vajaa 200 neliötä temppuilutilaa, iso pukuhuone sekä vessat.

Kauden alkaessa lähetetään sähköpostitse viestiä, jossa kerrotaan tärkeää tietoa kauteen liittyen.

Kevätkauden hinta on 180€

Hinnat sisältävät vakuutuksen.

Tarkista paikkatilanne ja ilmoittaudu mukaan tästä:

 

OHJEITA ILMOITTAUTUMISEEN

Täytä lomake-tiedot ja valitse ryhmät joihin haluat osallistua. Ilmoittautumistietojen tarkistamisen jälkeen voit siirtyä maksamaan. Maksutapoina käyvät verkkomaksu (verkkopankissa tai luottokortilla), lasku tai liikuntasetelit.

Voit halutessasi maksaa kurssista nyt vain varausmaksun 35€ tai halutessasi koko kurssin kerralla. Varausmaksun maksaneille loppusummasta vähennetään varausmaksun määrä. Loppusumma laskutetaan ennen kauden alkua. 

Jos sinulla on kysyttävää ilmoittautumisesta tai et saa vahvistussähköpostia, ota rohkeasti yhteyttä!

ALENNUKSET

Jos olet oikeutettu alennuksiin – ilmoittaudu varausmaksulla. Alennukset vähennetään kauden loppuosan laskusta.

Valitse ilmoittautumisen yhteydessä alennuksesi alennusanomuskentästä. Jos olet oikeutettu useampaan alennukseen kirjoita se lisätietokenttään.

Huom! Muista tarkistaa myös roskaposti, kun odotat meiltä sähköpostia.

Sisaralennus -15 €: Toinen osallistujia samasta perheestä maksanut täyden hinnan.
Määräalennus -30 €: Sama henkilö ilmoittautuu useampaan ryhmään. Alennus ensimmäisen täysihintaisen ryhmän jälkeisistä ryhmistä.

 

MITÄ TREENEISSÄ TAPAHTUU?

Ryhmät keskittyvät omien fyysisten mahdollisuuksien löytämiseen ja parkourin perustekniikoiden opetteluun mm. leikkien ja pelien avulla. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja jokaisen omaa liikettä arvostetaan. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa.

Tervetuloa mukaan!

Kevätkauden 2023 lukujärjestys:

Syksy 2021
Perheet
Perheparkour on tarkoitettu 4-7 -vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Ryhmässä vanhempi ja lapsi pääsevät liikkumaan, leikkimään ja pitämään hauskaa yhdessä. Samalla lapsille opetetaan liikkumisen ja parkourin perustaitoja ja vanhemmat pääsevät kuntoilemaan makunsa mukaan. Harjoitukset koostuvat leikinomaisista alkulämmittelyistä ja esteradoista, joita lapset tekevät yhdessä vanhempiensa kanssa.  Hintaan sisältyy yksi aikuinen ja yksi lapsi. 

Pikkuapinat
Pikkuapinoiden (4-6v) tunneilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia liikuntataitoja parkour ympäristössä. Oppilaat tutustuvat erilaisiin perusliikemalleihin kuten kiipeämiseen, hyppäämiseen ja pyörimiseen. Harjoittelu on leikinomaista ja oppilaita kannustavaa. Tunneilla tehdään aina alkulämmittelyleikki ja kehonhallintaa harjoittavia liikkeitä. Ennakkotaitoja ei tarvita

Lapset
Parkour Akatemian lasten ryhmät on tarkoitettu 7-14 -vuotiaille, ja ne jakautuvat kahteen ikäryhmään: 7-9 -vuotiaat sekä 10-14 -vuotiaat. Lasten ryhmät keskittyvät omien fyysisten mahdollisuuksien löytämiseen ja parkourin perustekniikoiden opetteluun mm. leikkien ja pelien avulla. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja jokaisen omaa liikettä arvostetaan. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa.

 

Aikuiset
Ryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti aikuisille (yli 15 v). Ryhmässä opetellaan parkourin perustaitoja, mutta myös edistyneempiä tekniikoita harjoitellaan jokaisen oman tason mukaan. Ryhmässä tulevat tutuksi niin parkourin luova liikkuminen, leikinomainen lähestymistapa harjoitteluun kuin vastuullinen ja kannustava ajattelutapakin. Lisäksi tutustutaan hieman parkouria tukevien ominaisuuksien, kuten lihaskunnon harjoitteluun. Ryhmä antaa valmiudet määrätietoiseen omatoimiseen harjoitteluun