Kokeilu­­tunnit ja tapahtumat

Ilmaiset kokeilutunnit ja tapahtumat salillamme!

Siilinjärven Parkour Akatemia järjestää muutaman kerran kaudessa ilmaisia kokeilutunteja, joiden kautta on helppo tutustua lajiin, tiloihimme sekä ohjaajimme.

Maksuttomalla kokeilutunnilla pääset tutustumaan lajiin ammattilaisohjaajan opastuksessa lajille soveltuvassa tilassa. Kokeilutunnille voi osallistua täysin ilman mitään laji- tai liikuntataustaa, mutta myös lajia ennalta kokeilleet tai harrastaneet ovat ehdottomasti tervetulleita – saat juuri itsellesi sopivia haasteita! Kokeilutunneille osallistuminen ei sido sinua jatkamaan.

Lisäksi järjestämme paljon ilmaisia tapahtumia etenkin lapsille ja perheille – tapahtumien kautta pääset tutustumaan tiloihimme sekä toimintaamme ja viettämään samalla hauskaa kavereiden kanssa!

 

 

TULEVIA TAPAHTUMIAMME JA KOKEILUTUNTEJAMME

Klikkaa tapahtumaa/kokeilutuntia nähdäksesi milloin se järjestetään ja millaisia sisältöjä tapahtumassa/kokeilutunnilla on. Ilmoittautuminen alla olevista painikkeista.

Pikkuapinat 4-6 -vuotiaat: ilmainen kokeilutunti

KE 20.3. klo 16:15-17:00

Pikkuapinat oppivat omassa laumassaan perusliikkumistaitojen lisäksi sirkuksen ja parkourin lajitaitoja ja saavat kokemusta ryhmässä liikkumiseen sekä sen osana toimimiseen.

Paikka: Siilinjärven skeittihalli, Oppipojantie 19

Perheparkour 4-7 -vuotiaat + aikuinen: ilmainen kokeilutunti

TO 21.3. klo 17:30-18.30

Ryhmässä vanhempi ja lapsi pääsevät liikkumaan, leikkimään ja pitämään hauskaa yhdessä. Samalla lapsille opetetaan liikkumisen ja parkourin perustaitoja ja vanhemmat pääsevät kuntoilemaan makunsa mukaan. Harjoitukset koostuvat leikinomaisista alkulämmittelyistä ja esteradoista, joita lapset tekevät yhdessä vanhempiensa kanssa.

Paikka: Siilinjärven skeittihalli, Oppipojantie 19

Parkour lapset 9-12 -vuotiaat: ilmainen kokeilutunti

TO 21.3. klo 18:30-19:30

Tule tutustumaan parkouriin ilmaisella kokeilutunnilla 9-12 -vuotiaille!

Parkourtunnilla käydään läpi perusasioita parkourharjoittelusta. Ryhmässä tulevat tutuksi niin parkourin luova liikkuminen, leikinomainen lähestymistapa harjoitteluun kuin vastuullinen ja kannustava ajattelutapakin. Lisäksi tutustutaan parkouria tukevien ominaisuuksien, kuten lihaskunnon harjoitteluun. Ryhmä antaa valmiudet määrätietoiseen omatoimiseen harjoitteluun.

Paikka: Siilinjärven skeittihalli, Oppipojantie 19