Kokeilu­­tunnit ja tapahtumat

Ilmaiset kokeilutunnit ja tapahtumat salillamme!

Siilinjärven Parkour Akatemia järjestää muutaman kerran kaudessa ilmaisia kokeilutunteja, joiden kautta on helppo tutustua lajiin, tiloihimme sekä ohjaajimme.

Maksuttomalla kokeilutunnilla pääset tutustumaan lajiin ammattilaisohjaajan opastuksessa lajille suunnitelulla salilla. Kokeilutunnille voi osallistua täysin ilman mitään laji- tai liikuntataustaa, mutta myös lajia ennalta kokeilleet tai harrastaneet ovat ehdottomasti tervetulleita – saat juuri itsellesi sopivia haasteita! Kokeilutunneille osallistuminen ei sido sinua jatkamaan.

Lisäksi järjestämme paljon ilmaisia tapahtumia etenkin perheille ja aikuisille – tapahtumien kautta pääset tutustumaan tiloihimme sekä toimintaamme ja viettämään samalla hauskaa kavereiden kanssa!

 

 

TULEVIA TAPAHTUMIAMME JA KOKEILUTUNTEJAMME

Klikkaa tapahtumaa/kokeilutuntia nähdäksesi milloin se järjestetään ja millaisia sisältöjä tapahtumassa/kokeilutunnilla on. Ilmoittautumislomakkeen löydät sivun lopusta.

Lattia on LAAVAA! -rata: ilmainen tapahtuma perheille
LA 11.2.2023

klo 14.00-15.00 3-7 -vuotiaat + aikuiset
klo 15.00-16.30 8-15 -vuotiaat + aikuiset

Lattia on laavaa! Tai täynnä krokotiilejä. Tai ehkä verotuspäätöksiä ja hammaslääkärikäyntejä. Joka tapauksessa vain yksi sääntö pätee: MAAHAN EI SAA KOSKEA.

Järjestämme salillemme superhauskan Lattia on Laavaa! -tapahtuman perheille (3-15v + aikuinen). Salille on rakennettu jättimäinen rata, joka on tarkoitus päästä kokonaan läpi koskematta maahan. Hyppien, kiipeillen, tasapainoillen – vain mielikuvitus on rajana! Valitse kahdesta aikatauluvaihtoedosta sopivin ja varaa paikkasi samantien.
 
Tapahtuma on ilmainen!
 

Paikka: Siilinjärven Parkour Akatemia, Vesijärventie 9

 

Ilmoittaudu mukaan!
Parkour lapset 10-14 -vuotiaat: ilmainen kokeilutunti

TI 7.2. klo 18:30-19:30

Tule tutustumaan parkouriin ilmaisella kokeilutunnilla 10-14 -vuotiaille!

Ryhmässä tulevat tutuksi niin parkourin luova liikkuminen, leikinomainen lähestymistapa harjoitteluun kuin vastuullinen ja kannustava ajattelutapakin. Lisäksi tutustutaan parkouria tukevien ominaisuuksien, kuten lihaskunnon harjoitteluun. Ryhmä antaa valmiudet määrätietoiseen omatoimiseen harjoitteluun.

Paikka: Siilinjärven Parkour Akatemia, Vesijärventie 9

 

Ilmoittaudu mukaan!
  • Osallistujan nimi
    Valitse sopiva tunti. Jos tuntia ei näy listassa, se on tullut täyteen. Voit kysellä varapaikkoja sähköpostitse.
  • Huoltajan puhelinnumero
  • Huoltajan säköpostiosoite. Saat tähän osoitteeseen lisätietoja kokeilutunnista ilmoittautumisesi jälkeen.
  • Kerro meille monta henkilöä teitä on tulossa. Voit siis ilmoittaa koko perheen yhdellä kertaa.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.