Usein kysytyt kysymykset

HUOM! Lisää tietoa löydät Ajankohtaista -sivulta.

Miten Lauttasaaren tunneille pääsee harrastamaan?

Lauttasaaren toimipisteen tunneille, leireille ja kursseille ilmoittaudutaan kätevästi verkkosivuillamme. Kaikille tunneille saa tulla kokeilemaan, mikäli ryhmässä on parhaillaan tilaan. Paikkoja voi myös tiedustella kesken kauden toimistoltamme.

Kaikilla säännöllisillä opetusryhmillä on yksi viikottainen harjoitus, jonka pituus riippuu valitsemastasi ryhmästä. Ilmoittautuminen mahdollistaa kyseisen ryhmän harjoituksiin osallistumisen. Kysy lisätietoja toimistolta!

Voiko tunneille tulla kokeilemaan ilmaiseksi?

Kyllä voi! Kaikkiin ryhmiin missä on tilaa voi tulla kerran kokeilemaan aivan ilmaiseksi. Toimi näin:

  1. Katso ilmoittautumisjärejstelmästämme onko ko. ryhmässä tilaa. Klikkaa itsesti ilmoittautumisjärjestelmään niin näet ajankohtaisen paikkatilanteen.
  2. Ota verkkosivuiltamme aika ja paikka ylös.
  3. Tule paikalle ja ilmoita ohjaajalle paikanpäällä että tulitte kokeilemaan.
  4. Jos haluat jatkaa harrastusta kokeilutunnin jälkeen, ilmoittaudu suoraan mukaan tai kysy lisätietoja toimistoltamme.
Mistä näen Lauttasaaren tuntitarjonnan?

Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun Lauttasaaren lukujärjestyksen näet suoraan ilmoittautumisjärjestelmästä, josta löytyvät ryhmien tarkemmat aikataulut ja paikkatilanteet.

Ovatko osallistujat vakuutettuja?

Tunneillamme sattuu loukkaantumisia todella vähän ja harjoittelu pidetään aina turvallisena. Vahinkoja kuitenkin sattuu ja sellasia tilanteita varten kaikki harrastajamme on vakuutettu ohjattujen tuntien aikana. Lisätietoa vakuutuksista.

Mitä tehdä, jos kaikki ryhmät, joihin haluan, ovat täynnä?

Ensisijaisesti kannattaa ilmoittautua ryhmään johon mahtuu. Tämän lisäksi voit ilmoittautua varasijalle. Mikäli paikka ryhmään aukeaa, olemme sinuun yhteydessä.

Varasijalla olevat saavat myös infoa tulevista kursseista ja leireistä ensimmäisten joukossa.

Voinko perua ilmoittautumiseni kesken kauden?

Kyllä voit! Jos valitset ilmoittautuessasi kuukausimaksun, jatkuu toistaiseksi voimassa oleva ilmoittautuminen automaattisesti kuukausi kerrallaan. Ilmoittautumisen voi perua laittamalla sähköpostia toimistolle ennen edeltävän kuukauden 20. päivää. Toimitusehdot kokonaisuudessaan voit lukea täältä.

Kuinka maksaminen toimii?

Viikkotuntien osalta voit valita ilmoittautumislomakkeesta maksuvaihtoehdoksi joko koko kauden maksamisen heti, tai kuukausittaisen maksun. Ilmoittautumisen yhteydessä valitset maksutavoista mieleisesi. Laskutus hoidetaan Paytrailin kautta. Suosittelemme maksamaan harjoitusmaksun ilmoittautumisen yhteydessä, mutta tarvittaessa voimme lähettää sinulle maksulinkin myös jälkikäteen.

Saako menetettyjä harjoituksia korvata?

Ehdottomasti! Sairastapauksien tai muiden poissaolojen jälkeen menetettyjä ryhmiä voi korvata muissa saman ikäryhmän harjoituksissa. Varmista korvaus toimistolta etukäteen sähköpostitse (lauttasaari@parkourakatemia.fi).

Väliin jääneitä tunteja voi korvata saman kauden sisällä niin kauan, kuin on Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun harrastaja.

Miten löydän Lauttasaaren salille?

Harjoittelusalimme sijaitsee osoitteessa Itälahdenkatu 22 a (sisäänkäynti sisäpihalta valkoista ovikelloa painamalla 22 b ovesta).

 

Miten saan yhteyden Lauttasaaren toimipisteen henkilökuntaan?

Jos sinulla on mitä tahansa epäselvää, ota ihmeessä yhteyttä.  Ensisijaisesti kannattaa lähettää sähköpostia osoitteeseen lauttasaari@parkourakatemia.fi. Puhelinpalvelu on myös tulossa pian!

Voinko järjestää tiloissanne tilaisuuden tai voitteko auttaa minua tapahtuman järjestämisessä?

Kyllä voimme. Teemme mm. opetuksia ja esityksiä tilauksesta. Lue lisää tilaustoiminnasta.