Ryhmät

Parkouria Kuopiossa viikottain!

 

Kuopion Parkour Akatemia aloitti toimintansa syksyllä 2016 ja nyt salillamme on reilu 600m2 temppuilutilaa! Lue alta ryhmistä ja ilmoittaudu mukaan!

Lukujärjestys Kevätkausi

Kevät 2022

KEVÄTKAUSI

Kausi alkaa vko 3 (15.-21.1.). Kausi päättyy MA KE, TO ja PE ryhmillä vko 21 (20.-26.5.). Kausi päättyy TI ja LA ryhmillä vko 20 (13.-19.5.).

LOPPUKAUSI NYT PUOLEEN HINTAAN!

ILMOITTAUDU ALLA OLEVISTA PAINIKKEISTA!

Aikuisten harrastamisen malli muuttuu! Lue lisää harjoituspassista TÄSTÄ

HINNASTO (Kevätkausi) 

Kausimaksu on mahdollista maksaa kahdessa erässä tai kokonaan. Voit halutessasi maksaa ilmoittautuessa puolet kausimaksusta ja puolet 45 päivää kauden alkamisen jälkeen (lähetämme tästä erikseen laskun sähköpostiin)

Kausimaksun hinta määräytyy tunnin keston mukaan.
LOPPUKAUSI NYT PUOLEEN HINTAAN!

45min – 95€ ( norm. 190€)

60 min –  102,50€ (norm. 205€)

90 min – 107,50€ (norm. 215€)

(Yksi maksu kattaa koko kauden ja sisältää vakuutuksen)

Ohjeistusta ilmoittautumiseen:

Täytä lomake-tiedot ja valitse ryhmät joihin haluat osallistua. Ilmoittautumistietojen tarkistamisen jälkeen voit siirtyä maksamaan. Maksutapoina käyvät verkkomaksu (verkkopankissa tai luottokortilla), lasku tai liikuntasetelit. Jos haluat ilmoittautua useampaan ryhmään, saat alennuksen.

UUTTA: Ilmoittaudu kerralla koko lukuvuodelle. Imoittautuessasi syksyn ryhmiin ilmoittautuminen jatkuu automaattisesti seuraavalle kevätkaudelle, eikä sinun tarvitse tehdä uutta ilmoittautumista kausien välillä!

Kaudet laskutetaan erikseen ja voit perua kevätkaudelle osallistumisen ilmoittamalla siitä meille 30 päivää ennen uuden kauden alkamista jolloin ilmoittautuminen tulevalle kaudelle perutaan ja kausimaksua ei tarvitse maksaa.

ALENNUKSET

Jos olet oikeutettu alennuksiin, maksa puolet kausimaksusta ja alennukset vähennetään loppuosan laskusta. Valitse ilmoittautumisen yhteydessä alennuksesi alennusanomuskentästä. Jos olet oikeutettu useampaan alennukseen, kirjoita se lisätietokenttään.

Sisaralennus -15 €: Toinen osallistujia samasta perheestä maksanut täyden hinnan.
Määräalennus -30 €: Sama henkilö ilmoittautuu useampaan ryhmään. Alennus ensimmäisen täysihintaisen ryhmän jälkeisistä ryhmistä.

PERUUTUSEHDOT

Uudet harrastajat: mikäli ilmoittautuminen perutaan viimeistään 5 päivää ensimmäisten harjoitusten jälkeen palautamme kausimaksun kokonaisuudessaan.

Jatkavat harrastajat: mikäli ilmoittautuminen perutaan viimeistään 30 päivää ennen kauden alkamista, ei uuden kauden maksua tarvitse maksaa tai palautetaan mahdollisesti maksetut kausimaksut kokonaisuudessaan.

VARUSTEET

Mukaan harjoituksiin tarvitset joustavat liikuntaan sopivat vaatteet sekä juomapullon.

Jos sinulla on kysyttävää ilmoittautumisesta tai et saa vahvistussähköpostia, ota rohkeasti yhteyttä!

 

Pikkuapinat
Pikkuapinoiden (4-6v) tunneilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia liikuntataitoja parkour ympäristössä. Oppilaat tutustuvat erilaisiin perusliikemalleihin kuten kiipeämiseen, hyppäämiseen ja pyörimiseen. Harjoittelu on leikinomaista ja oppilaita kannustavaa. Tunneilla tehdään aina alkulämmittelyleikki ja kehonhallintaa harjoittavia liikkeitä. Ennakkotaitoja ei tarvita.

 

Perheet
Perheparkour on tarkoitettu 3-8 -vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Ryhmässä vanhempi ja lapsi pääsevät liikkumaan, leikkimään ja pitämään hauskaa yhdessä. Samalla lapsille opetetaan liikkumisen ja parkourin perustaitoja ja vanhemmat pääsevät kuntoilemaan makunsa mukaan. Harjoitukset koostuvat leikinomaisista alkulämmittelyistä ja esteradoista, joita lapset tekevät yhdessä vanhempiensa kanssa.  Hintaan sisältyy yksi aikuinen ja yksi lapsi. 

Lapset
Parkour Akatemian lasten ryhmät on tarkoitettu 7-12 -vuotiaille, ja ne jakautuvat kolmeen ikäryhmään: 7-9 -vuotiaat, 7-12 -vuotiaat sekä 10-12 -vuotiaat. Lasten ryhmät keskittyvät omien fyysisten mahdollisuuksien löytämiseen ja parkourin tekniikoiden opetteluun mm. leikkien ja pelien avulla. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja jokaisen omaa liikettä arvostetaan. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa.

 

Nuoret
Parkour Akatemian nuorten ryhmät on tarkoitettu 13-17 -vuotiaille. Nuorten ryhmät keskittyvät parkourin perustekniikoihin ja turvallisen ja vastuullisen harastamisen opetteluun. Edistyneempiä tekniikoita ja lihaskuntoharjoituksia tehdään kunkin ryhmän tason mukaan. Ryhmissä opitaan myös liikkumisen luovuutta ja kannustetaan oman liikkumistavan kehittämiseen.

 

Aikuiset
Ryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti aikuisille (yli 15 v). Ryhmässä opetellaan parkourin perustaitoja, mutta myös edistyneempiä tekniikoita harjoitellaan jokaisen oman tason mukaan. Ryhmässä tulevat tutuksi niin parkourin luova liikkuminen, leikinomainen lähestymistapa harjoitteluun kuin vastuullinen ja kannustava ajattelutapakin. Lisäksi tutustutaan hieman parkouria tukevien ominaisuuksien, kuten lihaskunnon harjoitteluun. Ryhmä antaa valmiudet määrätietoiseen omatoimiseen harjoitteluun.

 

Aktiiviryhmä

Aktiiviryhmä on tarkoitettu 7-13-vuotialle, jo ennestään parkourin perustaidot hallitseville, hyvää motivaatiota ja ryhmähenkeä osoittaville parkouraajille. Aktiiviryhmään ei voi ilmoittautua suoraan, vaan jo ennestään tunneilla käyvät pystyvät hakemaan tai tulemaan suositelluiksi aktiiviryhmään.

 

Linkki ilmoittautumiseen Aktiiviryhmiin on laitettu sähköpostitse ryhmiin kutsutuille.