Ohjaajat

Kuopion Parkour Akatemian ohjaajat

Parkour Akatemian tunneista Kuopiossa vastaa kokenut ja ammattitaitoinen ohjustiimi. Kaikki ohjaajat ovat asianmukaisesti koulutettuja ja omaavat usein myös pitkän harrastustaustan lajista. Parkour Akatamian mielestä on tärkeää, että ohjaaja itsekin harjoittaa lajia sen periaatteiden mukaisesti sekä toimii ensisijaisesti esimerkkinä oppilaille.
Alisa Kukkaslahti

Alisa Kukkaslahti

Kuopion Parkour Akatemian Rehtori

Alisa on harrastanut parkouria vuodesta 2016 asti.

Alisalla on pitkä urheilutausta jalkapallon, yleisurheilun, lumilautailun ja joogan parissa.

Alisa ohjaa parkouria kaiken ikäisille.

Jussi Tiilikainen

Jussi Tiilikainen

Liikaa kung-fu elokuvia lapsuudessa sai Jussin aloittamaan parkourin 15 vuotta sitten. Hän harrastaa myös airsoftausta, kuntosalia, videoiden tekemistä ja on fanaattinen elokuvien katsoja! Jussille parasta ohjauksessa on että saa porukalle hyvän yhteishengen ja saa nähdä kun porukka oppii jotain aivan uusia juttuja! Jussi ohjaa kaiken ikäisiä. 

Niko Kosunen

Niko Kosunen

Luonteeltaan Niko on leikkisä, rento ja kaikin puolin huippu jäbä! Se että hän tykkää kiipeillä vapaasti tekee hänestä kunnon apinamiehen. Tämä kaikki yhdistyy ohjauksessa ja se pitää Nikon virkeänä ja terveenä! Erikoistaitona mainittakoon seinäjuoksut vertikaalisti ja horisontaalisesti! Kun hän pääsee vihdoin kotiin niin pelataan pelejä ja luetaan vaikka kirjaa. Niko ohjaa kaiken ikäisiä. 

Petteri Johansson

Petteri Johansson

Taitelijasielu. Petteri on lisännyt laajaan liikuntaosaamiseensa parkourin vuodesta 2021. Tämän lisäksi hän harrastaa skeittausta ja lumilautailua. Petteri ohjaa kaiken ikäisiä.

Tomi Kettunen

Tomi Kettunen

Tomi on aloittanut parkourin vuonna 2020, taustalta häneltä löytyy laaja lajikirjo aina jalkapallosta kung-fuun. Parkourissa häntä viihdyttää erityisesti kilpailemattomuus ja omien pelkojen voittaminen. Ohjauksessa Tomi painottaa erityisesti kilpailemattomuutta ja liikunnan iloa. Tällä hetkellä hän harrastaa valokuvausta ja tanssia! Tomi ohjaa lasten ryhmiä sekä perheryhmiä. 

Aino Salokangas

Aino Salokangas

Aino on aloittanut parkourin vuonna 2019 ja kehitys ollut aivan huikea. Lisäksi Aino harrastaa kiipeilyä ja tekee temppuja ! Ohjaamisessa Ainoa inspiroi että pystyy jakamaan ja opettamaan itselle mieluista lajia muillekin sekä kun näkee kehityksen oppilaissa. Aino ohjaa lasten ryhmiä sekä perheryhmiä. 

Jani Lampinen

Jani Lampinen

Jani innostui vuosia sitten parkourista lapsensa kanssa, kun osallistui perhetunneille Akatemialla! Vahvat isän aistit ja lajiosaaminen tekee hänestä taitavan ohjaajan. Jani ohjaa lasten ryhmiä sekä perheryhmiä. 

Eliina Hännikäinen

Eliina Hännikäinen

Eliina on harrastanu melkeen koko elämän voimistelua. Ensin muutaman vuoden telinevoimistelua ja sitten n. 15 vuotta TeamGymiä! Kokemusta on siis kertynyt SM-tasolta ja maajoukkueurheilusta. Tällä hetkellä hän opiskelee ravitsemustiedettä, joten liikunta, ruoka ja ylipäätään ihmisten hyvinvointi kiinnostaa todella paljon! Eliina ohjaa lasten ryhmiä sekä perheryhmiä. 

Alma Reinikainen

Alma Reinikainen

Jenkkifutis ja crossfit ovat lähellä Alman sydäntä. Niiden lisäksi hän halusi elämäänsä jotain lennokasta, ja parkourhan on siihen passeli laji! Alma tykkää haastaa itseään täysin uudella tavalla, ilman paineita, yhdessä toisten kanssa oppien ja kannustaen. Pienen tytön äitinä myös halu leikkiä on palannut. “Tätä kaikkea haluan ohjaajana ohjattavilleni tuoda matkassani.”- Alma

Tommy Runkola

Tommy Runkola

Tommy, sirkuksen moniosaaja vuosien takaa on aloittanut parkourin ja tuo lajiin sirkukselle omaisen leikkisyyden ja taiteen. Tommy ohjaa lasten ryhmiä sekä perheryhmiä. 

Johanna Hyvärinen

Johanna Hyvärinen

Karatemestari. Jalkapallotähti. Yleisurheilija. Vanhempi. Pikku tyttö joka aikonaan jahtajasi veljiään hurjissa seikkailuissa, opettaa nyt ihmisille miten taidokkaasti kenen tahansa keho toteuttaa hienoja temppuja ja liikkuu missä tahansa ympäristössä. Johanna ohjaa lasten ryhmiä sekä perheryhmiä.

Wilppu Juvonen

Wilppu Juvonen

Wilpun tanssitausta vaikutaa pitkälti kaikkeen mitä hän tekee ja miksi. Sen pohjalta hän on aloittanu myös joogan ja pilateksen. Pienestä pitäen hänellä on ollut kiinnostus kiipeilyyn ja muuhun ympärisössä “pomppimiseen”. Wilpusta on aina mukavaa ja mielenkiintosta innostaa muitakin liikkumaan. Wilppu ohjaa lasten ryhmiä sekä perheryhmiä.