Osa-aikaista työtä lasten liikuttamisen parissa

Näetkö itsesi innostamassa lapsia liikkumaan ja omaatko ryhmän hallinnan perustaidot? Oletko perusliikunnallinen, positiivinen tyyppi, jolle osa-aikatyö lasten liikuttamisen parissa sopii hyvin?

TÄYTÄ ALLA OLEVA LOMAKE JA HAE TYÖTÄ!
OTAMME SINUUN YHTEYDESSÄ MAHDOLLISIMMAN PIAN.

Meillä on tarjolla mielekästä ja joustavaa osa-aika työtä. Työtä on yleinsä muutama tunti viikosta ja sen määrä vaihtelee paikkakunnittain. Työn tekemisen riittää kun omaat ryhmänhallinnan perustaidot. Työnkuvana on ohjata parkourkerhoja koulujen iltapäivissä koulupäivän jälkeen. Lajista ei tarvitse ymmärtää, sillä ohjaat Loikkakoplan avulla. Loikkakoplasta saat valmiit tuntisuunnitelmat, joka sisältää yksityiskohtaiset ohjeet jokaiselle tunnille. Ohjeet sisältävät 6 tehtävää jokaiselle tunnille, joista jokaisesta on kirjallinen ohje ohjaajalle ja video-ohje osallistujille. Kun ohjaat Loikkakoplan avulla, tunteja ei tarvitse suunnitella, vaan se on tehty valmiiksi puolestasi!

Etsimme:

Ohjaajia ohjaamaan loikkakoplan avulla muutamalle eri paikkakunnalle. Työnantajasi tulee olemaan ko. kunta. Paikkakunnat näyt alla olevasta lomakkeesta ensimmäisestä pudotusvalikosta. Töitä on tarjolla jo tänä syksynä! Täytä alla oleva lomake heti, niin olemme sinuun pikimmiten yhteydessä. Tässä rekryssä nopeat syövät hitaat!

Katso alla olevalta videolta miten Loikkakopla toimii ja lue lisää verkkosivuilta.
    Valitse kaikki ne kohdat, jotka kuvaavat sinua.