Tilaa 2 viikon ilmainen kokeilujakso

Tervetuloa kokeilemaan parkouria, käsinseisontaa, ilma-akrobatiaa, Jyväskylän parasta trampoliinia ja vaikka mitä muuta! Pääset kahden viikon ajan kaikille valitsemillesi Jyväskylän Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun tunneille aivan ilmaiseksi! Tunteja on perheille, lapsille, nuorille ja aikuisulle.

Tilaaminen on tosi helppoa!

 

  1. Täytä alla oleva lomake ja klikkaa lähetä
  2. Klikkaa linkkiä sähköpostista, jonka saat heti lomakkeen täyttämisen jälkeen. Näin luot tunnuksen ajanvarausjärjestelmäämme.
  3. Varaa tunteja sinulle sopivina ajankohtina sähköisessä ajanvarausjärjestelmässämme
  4. Käy varaamillasi tunneilla kahden viikon ajan


Kahden viikon kokeilujakso ei sido sinua jatkoon.Kokeilujaksosi jälkeen kysymme sinulta vielä erikseen haluatko jatkaa harrastamista harrastuspassilla (hinta 44€-46€/kk).

 

Tästä tilaamaan

 

Miksi ottaa ilmainen kokeilu?

2 viikon ilmaisen kokeilun aikana saat hyvän kuvan meidän tuntitarjonnasta, tiloista ja ohjaajista. Meillä treenataan säännöllisesti yli 10 lajia ja meillä on myös Jyväskylän parhaat tilat parkourin ja akrobatian harrastamiseen. Lisäksi saat valita lukujärjestyksestä sinun aikatauluihisi sopivat tunnit!

Tunteja löytyy runsaasti eri ikäisille: lapsille, aikuisille ja perheille. Lunasta kahden viikon ilmainen kokeilujaksosi täyttämällä alla oleva lomake. Saat sähköpostiin ajanvaraustunnukset. Voit selata lukujärjestystämme täällä, missä näkyy myös miten paljon ryhmissä on tilaa milläkin viikolla. Samasta paikasta varataan tunteja kun olet aktivoinut tunnuksesi.

Vinkki: Ryhmissämme on tilaa rajoitetusti joten kannattaa katsoa ensin milloin sinua kiinnostavissa ryhmissä on tilaa ja asettaa kokeilun aloittamispäivä tämän mukaan.

Harjoituspassin käyttöehdot löydät täältä. Tiedot kerätään asiakasrekisteriin. Rekisterin tietosuojaselosteen löydät täältä.

Täytä alla oleva lomake, niin saat ilmaisen 2 viikon kokeilujakson